Om oss

Introduksjon

BRATTÅS har siden 1969 drevet mekanisk entreprenørvirksomhet, verksted og annen produksjon. Herunder konsulentvirksomhet, foretatt investeringer, samt deltatt i annen virksomhet med tilsvarende eller beslektede formål / virksomheter.

Rørleggervirksomheten ble startet i 1969 av grunnleggeren Hans Brattås.

Kvalitet

Bedriftens kvalitetssikringsfilosofi og overordnede målsetting er å opprettholde et renommé som en pålitelig leverandør av varer og tjenester med riktig kvalitet, utført til riktig og avtalt pris til våre kunders fulle tilfredshet.

Miljø

Vi tror vi kan gjøre fremtiden lysere ved å være en mer bærekraftig virksomhet i enhver forstand: for miljøet, kundene våre, folket og samfunnet. Brattås har derfor valgt å bli Miljøfyrtårn-sertifiserte, noe som innebærer at vi har et velfungerende og godt dokumentert miljøstyringssystem, og at vi er miljøbevisste i de valgene vi tar.

Miljofyrtarn_Setifisert_emblem_900x1000px

Menneskerettigheter og åpenhetsloven

Brattås jobber for å forhindre alle former for brudd på menneskerettighetene og sikre anstendige arbeidsforhold gjennom hele verdikjeden.

Vi velger å tilpasse virksomheten vår til sunne miljø-, sosial- og forretningsetiske forhold (ESG), og forventer at våre forretningspartnere (leverandører, underleverandører og serviceleverandører) arbeider sammen med oss og gjør det samme ved å forplikte seg til våre etiske retningslinjer.

Vi har gjennomført aktsomhetsvurderinger basert på seks trinn i OECDs retningslinjer for å kartlegge vår risiko og hvordan denne kan minimeres. Denne vurderingen vil offentliggjøres som en del av vår årsrapport.

For å få mer informasjon om arbeidet vårt rundt Åpenhetsloven, kontakt oss via e-post: post@brattaas.no eller via post: Brattås AS, Øraveien 21b, 1630 Gamle Fredrikstad.