Om oss

Introduksjon

BRATTÅS har siden 1969 spesialisert seg på å levere høykvalitets tjenester innen industriell rørlegging, sveising og platearbeider for ulike industrisektorer som kraft-, kjemikalie- og bioproduksjon, og mer. Vi har over 50 års erfaring i bransjen og et team av dyktige og sertifiserte fagfolk som kan håndtere alle prosjekter, store som små.

Kvalitet

Bedriftens kvalitetsfilosofi og overordnede målsetting er å opprettholde et renommé som en pålitelig leverandør av varer og tjenester. Vi er forpliktet til å levere høykvalitetsarbeid, oppfylle sikkerhetsstandarder og overgå kundenes forventninger.

Miljø

Vi tror vi kan gjøre fremtiden lysere ved å være en mer bærekraftig virksomhet i enhver forstand: for miljøet, kundene våre, folket og samfunnet. Brattås har derfor valgt å bli Miljøfyrtårn-sertifiserte, noe som innebærer at vi har et velfungerende og godt dokumentert miljøstyringssystem, og at vi er miljøbevisste i de valgene vi tar.

Miljofyrtarn_Setifisert_emblem_900x1000px

Menneskerettigheter og åpenhetsloven

Brattås jobber for å forhindre alle former for brudd på menneskerettighetene og sikre anstendige arbeidsforhold gjennom hele verdikjeden.

Vi velger å tilpasse virksomheten vår til sunne miljø-, sosial- og forretningsetiske forhold (ESG), og forventer at våre forretningspartnere (leverandører, underleverandører og serviceleverandører) arbeider sammen med oss og gjør det samme ved å forplikte seg til våre etiske retningslinjer.

Vi har gjennomført aktsomhetsvurderinger basert på seks trinn i OECDs retningslinjer for å kartlegge vår risiko og hvordan denne kan minimeres. Denne vurderingen vil offentliggjøres som en del av vår årsrapport.

For å få mer informasjon om arbeidet vårt rundt Åpenhetsloven, kontakt oss via e-post: post@brattaas.no eller via post: Brattås AS, Øraveien 21b, 1630 Gamle Fredrikstad.